Διακόσμηση Γάμων & Οργάνωση Εκδηλώσεων | Mitropoleos 73 Aigio, Greece | Tel: +30 2691062042|info@weddingplanner-shabbychic.gr
Wedding Luxury White & Grey 2020-07-01T09:09:10+00:00

Project Description

Wedding Luxury White & Grey

Μια νέα ιστορία γάμου εξελίχθηκε…μια ιστορία γάμου με τόσα όμορφα συναισθήματα… Βασισμένος στα μονογράμματα του ζευγαριού Αναστάσιος και Άννα,με θεματικό wedding logο. Tα δυο Α & Α μου, μετά από σχεδόν ένα χρόνο προετοιμασίας. Δεν θα άλλαζα την παραμικρή λεπτομέρεια ανάμεσα σε τόσες που επιλέξαμε για τον διάκοσμο του γάμου τους.

Επιλογή προσκλητηρίου minimal με την αυστηρή αρχοντιά του λευκού και το γλυκό cool grey να τονίσει τις λεπτομέρειες του, και ως γνωστό το ένα έφερε το άλλο. Δυο η τρεις μήνες αν θυμάμαι καλά για την επιλογή της μπομπονιέρας? ξύλινο κουτί? χάρτινο κουτί? χαρακτική για το λογότυπο? Αννούλα θυμάσαι? Τελικά επιλέξαμε την καλύτερη ένα αναμνηστικό δώρο και όχι μπομπονιέρα,για τους καλεσμένους με αρωματικό σαπουνάκι στο εσωτερικό και πλούσια κουφέτα.

Κασσίτερος ξανά και ξανά,φυσητό γυαλί,αμφορείς κατάλευκους με καλαίσθητη ορτανσία και πανιώνιες, ένα διαφορετικό στήσιμο για το νυφικό τραπέζι και ένας πολυέλαιος με Pelenopsis στο σκηνικό των ευχών μας με μυρωδάτα καλούδια.

Εκκεντρικό bar με ξεχωριστά cocteils και αυτό στημένο πραγματικά στον αέρα… και … πολλές, πολλές λεπτομέρειες…

Ευχαριστώ πολύ τον Ανδρέα μου, για το καλύτερο δυνατό του, στα γραφικά μας και την καλλιτεχνική του φωτογράφιση όπως αυτός καλά ξέρει.