Διακόσμηση Γάμων & Οργάνωση Εκδηλώσεων | Mitropoleos 73 Aigio, Greece | Tel: +30 2691062042|info@weddingplanner-shabbychic.gr
ABOUT 2023-02-02T14:35:58+00:00

Welcome

H Wedding Planner Shabby Chic είναι μια επιχείρηση που δημιουργήθηκε από την αγάπη μας για την διακόσμηση γάμου και την οργάνωση εκδηλώσεων, για τις όμορφες στιγμές και το πάθος μας για τις λεπτομέρειες. Μας αρέσει όταν οι άνθρωποι ενώνονται για να γιορτάσουν τη ζωή και θέλουμε να σχεδιάζουμε για αυτούς αξέχαστες αναμνήσεις! Η εμπειρία μας, οι ξεχωριστές ιδέες και οι σύγχρονη αισθητική μας δημιουργούν πάντα όμορφους γάμους και βαπτίσεις σε όλη την Ελλάδα.

Ένα παιδικό όνειρο, ένα ποίημα, ένα χρώμα, το αγαπημένο σας βιβλίο ή μια αφηρημένη ιδέα είναι για μας πηγή έμπνευσης. Εμπνεόμαστε από τα όμορφα πράγματα που ένα ζευγάρι θέλει να ενσωματώσει στο γάμο του. Στη συνέχεια, δημιουργούμε μια εντελώς μοναδική εμπειρία για κάθε ξεχωριστή περίπτωση. Αναλαμβάνουμε τις προσκλήσεις σας, τις μπομπονιέρες και κάθε λεπτομέρεια του γάμου σας από το μηδέν, με απόλυτο σεβασμό στο όραμά σας.

Οι ενδιαφέρουσες ιδέες που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι μας δίνουν έμπνευσή! Οποιαδήποτε και να είναι το ύφος του γάμου σας θα βρούμε υπέροχες ιδέες για κάθε στυλ. Κανένα ζευγάρι δεν είναι το ίδιο, γι’ αυτό οι εκδηλώσεις μας είναι μοναδικές και προσαρμοσμένες ώστε να ταιριάζουν σε εσάς.

Μας αρέσει να ταξιδεύουμε με αυτοκίνητα, καράβια και τρένα για να σχεδιάζουμε γάμους σε όλη την Ελλάδα! Η Αθήνα, το Αίγιο και η Πάτρα, καθώς και η Σαντορίνη, η Μύκονος και η Πάρος, τα καλοκαιρινά νησιά των Κυκλάδων είναι μόνο μερικά από τα αγαπημένα μας μέρη. Επίσης, η Λευκάδα, όλα τα νησιά του Ιονίου, η Κρήτη και η Μονεμβασιά είναι όλα μέρη στα οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς μία υπέροχη ημέρα γάμου. Η λίστα είναι ατελείωτη. Θα χαρούμε να εξερευνήσουμε την ιδανική τοποθεσία για τον γάμο σας και να ταξιδέψουμε μαζί σας σε όλη την Ελλάδα!

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μοιραστείτε την ιστορία σας, τα όνειρά σας για την ημέρα του γάμου σας και τα σχέδιά σας για το μέλλον. Θέλουμε να δημιουργήσουμε για εσάς την τέλεια αρχή για την κοινή σας ζωή!