Διακόσμηση Γάμων & Οργάνωση Εκδηλώσεων | Mitropoleos 73 Aigio, Greece | Tel: +30 2691062042|info@weddingplanner-shabbychic.gr
INVITATIONS 2020-06-01T17:27:04+00:00

Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης

Το προσκλητήριο έχει μεγάλη συναισθηματική αξία. Προμηνύει χαρές και συγκινήσεις για δύο πολύ σημαντικές στιγμές της ζωής σας, το γάμο σας και την βάπτιση. Για αυτό λοιπόν μαζί δημιουργούμε από την αρχή,σε μια λευκή κόλλα το Wedding Logo σας ή την θεματική απεικόνιση ιδεών για την βάπτιση αποτυπώνοντας σε ειδικά χαρτιά και εξειδικευμένες εκτυπώσεις.

Τα περισσότερα προϊόντα μας είναι χειροποίητα, αν όχι όλα και φτιαγμένα με πολύ αγάπη και προσοχή… Αυτό σημαίνει ότι είναι μοναδικά για εσάς… Οι μικρές σικάτες, ατημέλητες, λεπτομέρειες, τους δίνουν ζωή και ακόμα μεγαλύτερη αξία στο προϊόν !

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

Οι προσκλήσεις δημιουργούν την πρώτη εντύπωση στους καλεσμένους σας και γίνονται υπέροχα αναμνηστικά μέσα στο πέρασμα του χρόνου.

Αυτή η όμορφη ημέρα περιλαμβάνει όμορφα και κομψά αντικείμενα γραφικής ύλης όπως την πρόσκληση, το πρόγραμμα, τις κάρτες των καλεσμένων, την κάρτα τοποθεσίας, τα νούμερα των τραπεζιών και το μενού.

Είμαστε υπερήφανοι για την παροχή των καλύτερων προϊόντων ποιότητας και νιώθουμε ότι βοηθάμε απόλυτα στο να δημιουργήσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στην πιο σημαντική ημέρα για εσάς.

Εμπνεόμαστε από την τέχνη της δημιουργικότητας. Επιλέξτε ένα από τα πρωτότυπα σχέδια μας και ελάτε να το προσαρμόσουμε και να δημιουργήσουμε τη δική σας σουίτα προσκλήσεων & καρτών.

Μερικά δείγματα της δουλειάς μας

μοναδικά και μοντέρνα

με προσεγμένο σχεδιασμό…

κάθε στοιχείο έχει δημιουργηθεί

με σκοπό και νόημα για εσάς.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια εξατομικευμένη προσφορά ή για να κανονίσουμε μια συνάντηση, θα θέλαμε πολύ να συζητήσουμε τις ιδέες σας.