Διακόσμηση Γάμων & Οργάνωση Εκδηλώσεων | Mitropoleos 73 Aigio, Greece | Tel: +30 2691062042|info@weddingplanner-shabbychic.gr
Wedding in Mani Greece 2020-07-11T06:18:32+00:00

Project Description

Wedding in Mani Greece

Nikol & David

Ο γάμος της Nikol & του David μας  μεταφέρει στην πανέμορφη Μάνη και συγκεκριμένα στην Αερόπολη και το κουκλίστικο Λιμένι.

Οι δυο τους πιο ερωτευμένοι από ποτέ αποφάσισαν να ενωθούν  στο πανέμορφο γραφικό εκκλησάκι Ταξιαρχών με καλούς φίλους και συγγενείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η φυσική ομορφιά της Αερόπολης αποτελούσε το ιδανικό φόντο για τη όμορφη μέρα τους, που ξεχείλιζε από ομορφιά, αγάπη και πολλά συναισθήματα. Πανέμορφες συνθέσεις από ελιά, ντάλια, davin dostin και λευκά τριαντάφυλλα στόλιζαν τόσο την εκκλησία όσο και το χώρο της δεξίωσης στο ” Πέτρα και  Φως “.

Η πανέμορφη νύφη εσωτερικά και εξωτερικά έλαμπε από ευτυχία φορώντας μια υπέροχη αέρινη νυφική δημιουργία με μακρύ μανική (το λατρεύω)  και ο γαμπρός είχε άψογο  στυλ με το κοστούμι του και την απλότητα του χαρακτήρα του .

Ο ταλαντούχος φωτογράφος Βασίλης Κουρούπης, ήταν εκεί για να απαθανατίσει την κάθε ξεχωριστή στιγμή αυτού του υπέροχου ζευγαριού.

Wedding Photography:https://vasiliskouroupis.com/

Pâtisserie: Poulettepastry

Stationery: Andreas Messinis

Planning, Styling & Florals: Wedding Planner Shabby Chic