Διακόσμηση Γάμων & Οργάνωση Εκδηλώσεων | Mitropoleos 73 Aigio, Greece | Tel: +30 2691062042|info@weddingplanner-shabbychic.gr
ΧΑΡΤΙΝΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ 2020-07-11T08:04:37+00:00

Project Description

Χάρτινο καραβάκι στο πέλαγος του λόγου σου, ταξίδεψε μας

Αυτό το συγκινητικό συναίσθημα, ότι κάτι που έκανες εσύ όταν ήσουν παιδί, το κάνουν σήμερα τα δικά σου παιδιά… Η αίσθηση της συνέχειας, η σκέψη ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται, η ιδέα ότι ξεκινούν το δικό τους ταξίδι από το ίδιο λιμάνι.

Σαλπάραμε … δίνοντας βαρύτητα στην πρόσκληση ως ένα στοιχείο που προϊδεάζει τον προσκεκλημένο, δίνοντας του το ερέθισμα για το τι θα βιώσει την ημέρα εκείνη. Δεν είναι τυχαίο όταν συναντάς τέτοια οικογένεια με τόση αγάπη και καλοσύνη μεταξύ τους να μην έχει και το ανάλογο αποτέλεσμα.

Χαρούμενη… στο γεγονός ότι μαμά, μπαμπάς και αγαπημένη παρουσία γιαγιάς ( μόνο γιαγιά δεν είναι η συγκεκριμένη ) ταιριαστοί όλοι μαζί παρεούλα στις απόψεις και τις ιδέες, για τον Κωνσταντίνο τους, οργανώσαμε το καλύτερο πάρτι της ζωής τους.

Ευχαριστώ θερμά, θερμά την οικογένεια έναν προς έναν προσωπικά και τους εκλεκτούς καλεσμένους τους… Θερμά,τον δικό μου Αντρέα που για μια ακόμα φορά μας κάλυψε απόλυτα στις γραφιστικές απεικονίσεις της βάπτισης και το φωτογραφικό υλικό του.

Θερμά, το Ρόδον Bar – Reastaurant και το ευγενικό προσωπικό του για την πολύτιμη βοήθεια τους… και τέλος θερμά την γλυκιά μου Mommy’s Cake για τα υπέροχα γλυκά, αρμονικά σχεδιασμένα με το σκηνικό μας…